TK Maxx is back! | Mamarules
TK Maxx is back!

TK Maxx 3

Diep teleurgesteld was ik toen TK Maxx zijn deuren sloot in Rotterdam, want ik snuffelde er graag rond tussen de labels. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik me van al mijn aankopen eigenlijk alleen een trainingsbroek kan herinneren. Maar het is dan ook al dertien jaar geleden dat de outletketen vertrok en ik ben ook geen achttien meer. Maar er is goed nieuws, want TK Maxx komt terug! Eind oktober opent het concern opnieuw de deuren in Rotterdam en in Eindhoven. TK Maxx koopt restpartijen op van grote kledingmerken en hangt die direct in de rekken. Je vindt er allerlei designlabels, cosmetica en woonspul voor weinig, maar op is op. En op een stijlvolle winkel hoef je ook niet te rekenen. Maar who cares als je een Ralph Lauren jurk of een fles Bulgari parfum weet te scoren!

TK Maxx 2

Geplaatst op 21 oktober, 2015 in Lifestyle Mama

0 comments on “TK Maxx is back!”