Pretpark papa’s, dating sites en hockey mannen | Mamarules
Pretpark papa’s, dating sites en hockey mannen

download

Vorige week was ik in een Rotterdams pretparkje genaamd Plaswijckpark. Heb ik een abonnement op. Het was er rammend druk, al twee dagen lang. Ik was er de vorige dag ook al geweest. In die twee dagen is me één ding niet gelukt: een aantrekkelijke man spotten. Vrouwen hebben de naam dat ze zichzelf laten gaan als ze kinderen krijgen, maar de papa’s kunnen er ook wat van hoor. Bleke hoofden met onverzorgde kapsels, korte broeken die speels worden gecombineerd met witte sportsokken en chubby armen en dito buikjes. Als ik hier een nieuwe man moet zien te vinden, blijf ik met plezier alleen tot het moment dat er een tuintje op mijn buik geplant wordt. De driekwart korte broek en onverhulde inhammen zijn duidelijk het equivalent van de witte legging en het makkelijke korte kapsel. Ja, ik ben dus weer vrijgezel. Gelukkig ben ik qua liefdesleven niet alleen afhankelijk van pretparken. Volgens een vriendin moest ik Inner Circle maar eens proberen, een datingsite voor hoogopgeleide, mooie mensen. Klopt wel hoor, daar staan veel mooie mannen op. Maar zo’n datingsite… Ik heb het er niet zo op. Ik kan al geen nieuwe fiets uitzoeken op Marktplaats, laat staan dat ik een geliefde door middel van een foto en wat vage informatie kan vinden. En dan die gesprekken. Wat ik op Inner Circle doe,  wordt nogal eens gevraagd. Nou, geen fiets zoeken dus. Ik heb er wel één leuke date uit gesleept. Maar die had ik al eens in levende lijve rond zien lopen op een hockeytoernooi, dus dan telt het eigenlijk niet echt. Hockey, dat is pas een bron van goed uitziende single mannen. Ze sporten, dus zijn over het algemeen niet al te chubby. Ze houden van een feestje, met dansen enzo. Ze drinken dan veel bier en zijn dan erg ontvankelijk voor vrouwelijk schoon. En daar kom jij dan dus aanzetten, in je Britney Spears-achtige outfitje van hoge sokken en een rokje. Hockeyfeesten zijn niet voor niets legendarisch. Inner Circle laat ik gewoon even aan staan als ego boost (je kunt zien hoeveel mannen je profiel bekijken), maar voor het echte date-werk heb ik me al ingeschreven voor een gemengd toernooitje dat over een maand van start gaat. Het wordt een mooie zomer…

Geplaatst op 9 mei, 2016 in Mama's columns

1 comment on “Pretpark papa’s, dating sites en hockey mannen”