Who am I?

I love: loeisterke, zoete thee  * de sesamzaadjes van  crackers * als wat je kookt ook écht lekker is * poedersneeuw * de korte en zeldzame knuffelbuien van dochterlief * hamburgers met vers gemaakte patatjes * winnen met hockey (maar dat gebeurt bijna nooit) *  als je een boek hebt dat je niet neer kunt leggen * India * handdoeken uit de droger * als mijn geliefde ergens zo blij mee is als een klein kind * scoren op Marktplaats * Het eerste zonnetje van de lente * vampierenfilms & series * moorkoppen * hotelbedden met dikke donzen dekens *

I hate:  dat je van koekjes dik wordt * betweters * automobilisten die heel langzaam optrekken bij een stoplicht * dat de tijd zo snel gaat * Malta * dat ik al twee keer een gat heb gestreken in mijn favoriete blouse * mensen die ‘me’ in plaats van ‘mijn’ schrijven * vrouwen die boven de plee hangen zonder de bril omhoog te doen * dat ik altijd te weinig geld heb * mensen die vragen of ik zwanger ben * dat mijn huis altijd een rommel is * dat mijn vader mijn dochter nooit heeft gezien * dat mijn geliefde een hekel heeft aan quinoa, pompoen, courgette en zilvervliesrijst, terwijl ik dat allemaal dus wel heel lekker vind * alle dingen die niet gaan zoals ik wil.

Mocht je meer willen weten over mij en/of mijn blog, mal me dan gerust!

Ester van den Akker